MEDLEMSINFO
REXPRESSEN
AVELSRÅD
FORMULÄR

Rexpressen

Rexpressen är Nordiska Rexringens medlemstidning. Vi försöker fylla Rexpressen med allt som kan intressera rexägare och informera om vad som händer i "kattvärlden" och inte minst i föreningen.

 

 

Vill du hjälpa till i arbetet med tidningen?

 

Vi är så många medlemmar att om vi alla skänker en tanke till vår tidning och skickar en bild, en liten berättelse, en insändare eller kanske en intervju (med dig själv eller någon rexmänniska / domare du är nyfiken på) så kommer Rexpressen att kunna komma ut lite oftare.

Är du eventuellt sugen på att jobba ännu mer aktivt med Rexpressen? Då kanske du vill vara med i redaktionen? Det kanske låter avskräckande men vi stöttar varandra och hjälps åt och om du är det minsta intresserad av att skriva, göra intervjuer och allmänt spåna om vår medlemstidning - hör gärna av dig till rexpressen@rexringen.nu.

 

 

Till Rexpressen »

OBS! Medlemskod krävs.

 


Annonsera i Rexpressen!
Är du medlem i Nordiska Rexringen är det enkelt och mycket billigt att annonsera i Rexpressen.
Skickar du in bilder till tidningen tar vi dem gärna i digitalt original. Gärna direkt från scannern om möjligt. Scanna in i en upplösning på 300dpi i tiff eller jpeg format. Har du inga möjligheter att själv scanna in bilder hjälper vi dig självklart med det utan extra kostnad

Priser:

 

halvsida - liggande
halvsida - stående
kvartssida - stående
åttondelssida - liggande
150SEK

150SEK

100SEK
50 SEK